Gràfica i decoració d'un casament

Fa uns mesos va començar la preparació d'aquest casament que es celebraría amb un sencill berenar.
Per començar es va decidir la temàtica d'estil campestre que va marcar tant la decoració com la gràfica utilitzada.

A la invitació es va utilitzar la idea de la pissarra. El text de la part del davant simula estar escrit en una pissarra. També es va fer una sessió de fotos amb els núvis per a utilitzar les imatges en aquesta targeta.

La decoració es va fer utilitzant pissares per a escriure el menú, marcar l'espai infantil i l'espai del fotobooth (zona amb disfresses on els convidats es poden fer fotos gracioses per a que els núvis les tinguin com a record).

Es van "recolectar" un munt de pots de vidre per a conserves i es van decorar amb una cinta de puntes. A dins s'hi van posar flors d'estil campestre o arrós i una espelma.
Les taules estaven decorades amb un camí de taula de roba de sac i aquests pots.
Es va comprar llums d'estil de festa major que es van penjar a diferents zones de la masía on es celebrava el berenar.


Per a la zona de fotos es van fer ulleres, barrets, llavis i bigotis de cartró per a disfressar-se, i un marc enorme pintat de color lila, el color triat per la núvia per al seu ram. 

Es van decorar pots de bombolles de sabó per a poder tirar als núvis, es van col·locar en caixes de fusta per transportar maduixes que es van pintar amb pintura de pissarra.

Als convidats s'els i va regalar una planta decorada amb roba de sac i una targeta d'agraïment.


Espai i berenar: Mas Mimó de Vacarisses
Fotografíes: Beatriz Ferriz i Alba Ferriz

Gràcies a les persones que m'han prestat la seva ajuda i que han treballat tant per a que tot aixó sigui posible i a la Laia i el Jordi per confiar-me aquesta feina. També gràcies a les persones que han fet algunes d'aquestes fotos.