Festa anys 50

Les paraules claus a l'hora d'organitzar aquesta festa van ser: anys 50, rock, pin-up i rockabilly.
El primer de tot va ser crear l'invitació i una revista amb un recopilatori d'imatges de Pinterest on es donaven idees de vestuari i tutorials de maquillatge i pentinats.

Es va preparar una bossa negra decorada amb la pin-up Hilda, ilustrada per Duane Bryers. Cada bossa tenía un cd recopilatori amb música dels anys 50, clips del cabell fets a mà, pinta ungles, barra de llavis, donut per al cabell, etc.
També va a haver premis per a les participants, i uns d'especials per a les més votades per les participans de la festa en categories com el millor pentinat o vestuari.
Per a decorar l'espai es va utilitzar principalment els colors vermell i negre. Es van fer uns topings decoratius per als entrepans i cupcakes. El menjar era d'estil americà (hot dogs, entrepans de nuggets, patates fregides, crispetes, nachos, etc.)
Es van col·locar pots de vidre de melmelada, decorats amb llaços negres i punts blancs, plens de llaminadures a joc amb els colors de la festa.
Els plats descansaven sobre antics discos de vinils
Es va preparar una zona estil fotomatón, on les participans es podien fer fotos divertides. Aquest espai es va decorar amb un estenedor de corda amb vestits fets de papiroflexia.
Us deixo les fotografíes i un seguit d'imprimibles per si us decidiu a celebrar una festa de l'estil.

Si us fa mandra preparar la vostra pròpia festa però no en voleu renunciar, podeu contactar amb mi per a que m'expliqueu la vostra idea i mirem la millor forma de portar-la a terme.
Revista amb imatges de Pinterest


IMPRIMIBLES:

Portada de cd recopilatori de música dels 50
 Suport per a enganxar clips del cabell, arrecades, etc.


Invitació:


Topings. Es retallen i s'enganxa al darrere de cada un un escuradents. Serveixen per decorar els aliments.


Full de votacions